aluna Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 choćbym gwiazdkę z nieba skradła nie zdobędę tego co gra na dwa pa z księżyca piróg zrobię zawiążę kokardą albo w skrawki falbanek błękitu ba! złapię w sieć promienie splątane wzajemnie tylko i jeszcze witalnego nieba chwycę skromności w potrzebie ułamkiem opłatka i kromką chleba płomykiem rozjaśnię pokoje niech znikną chwilą łomoty serca niespokojne
Oxyvia Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Alunko, życzę Ci, żebys miała szczęśliwe Święta bez niepokojów serca, z gwiazdką z nieba, siecią promieni, pirogami z księżyców i z czym tylko sobie życzysz jeszcze!
aluna Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvio tak mi miło i tak się cieszę , że Twoja empatia przebija wszystko! Serdeczności i szczęścia życzę Wam ! Hania
NOWA Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jakoś tak nastrojowo i już świątecznie odbieram, chociaż w takim innym stylu. Pozdrawiam:)
aluna Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nowuś taki styl , jakie peelki odczucia! Podzielę się tym czego sama oczekuje! Serdeczności! Hania
Oxyvia Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvio tak mi miło i tak się cieszę , że Twoja empatia przebija wszystko! Serdeczności i szczęścia życzę Wam ! Hania Dziękujemy za życzenia i za Twoją serdeczność!
Alina_Służewska Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Haniu ale tu przecież wszystko gra i to "na dwa pa" zatem pozdrawiam :)
Stary_Kredens Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Tak, nich znikną Pozdrawiam Kredens
Sebek..._ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 podoba mi się: chwycę skromności w potrzebie, i niech znikną chwilą :) ładne metafory,pozdrawiam i ściskam Haniu ;)
aluna Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie Alinko ,że gra , ale teraz nie wiem czy na ... Pa! Serdeczności! Hania
aluna Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kredensie , już nie mogę się doczekać ,aby znikły! Uściski! Hania
aluna Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sebku ...dziękuje ogromnie ! Cieszę się bardzo , bardzo ,że się cosik podoba! Serdecznie1 Hania
Baba_Izba Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Czytałam już conajmniej kilka razy ten wiersz, wracam i nadal czuję: żarliwość i spontaniczność podmiotu lirycznego, szczególnie charakterystyczny Twój styl pisania Alunko i jedno magiczne słowo "ba", które mnie każdorazowo rozczula. Serdeczności - baba
aluna Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Izo rozlałaś serdeczność po moim pisaniu ...! Jak miło poczytać takie słowa od Ciebie ! Zawsze byłaś obiektywna za to bardzo cenię sobie bardzo odniesienie do mojego przemyślenia! Uściski! Hania
Rekomendowane odpowiedzi