Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Konrad Koper 5 228
„Szarańcze” czy „motyle”.
Bio-urządzenia są z kawałków zwierciadeł.
Przemawiają zagadkami i wzorami-razem. Wykazują inteligencję.
Przejmująco i złowrogo grają. Każdy „motyl” dziwnie tyka.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Charismafilos · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Czyż wtedy cokolwiek miałoby sens? :) Zmienia się nasze poznanie i zrozumienie Prawdy! Odwagi - ludzie waleczni i negujący status quo świat zmieniają! @Annie :) -
Przez Konrad Koper · Opublikowano
„Szarańcze” czy „motyle”. Bio-urządzenia są z kawałków zwierciadeł. Przemawiają zagadkami i wzorami-razem. Wykazują inteligencję. Przejmująco i złowrogo grają. Każdy „motyl” dziwnie tyka. -
Przez Sylwester_Lasota · Opublikowano
@Alicja_Wysocka, jak czasami zaglądam do swoich pierwszych wierszy, to często myślę, że teraz nie potrafiłbym już tak napisać...Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Sylwester_Lasota · Opublikowano
Nikt nie przewidzi zdarzeń ani dróg niechcianych, na kamieniach się ostrzą zimne losu kosy, a gdy przejście, to wyrok na życie spisany, droga się kończy choćby na początku trasy. Była młoda i cicha, jak letni poranek, czerwieniła się jeszcze od myśli nieskromnej. Chociaż serce i ręce już miała związane, uśmiechała życzliwie czasami się do mnie. Nie widziałem w niej złości, ani złośliwości, emanowała ciepłem i prostą pokorą i nikt wtedy nie myślał, że wkrótce nie będzie niczyją matką, żoną, tym bardziej teściową. Czy być mogła zjawiskiem i różą bez kolców? Odpowiedzieć niestety nie mogę, bo nie wiem. Czy może jednak była jednym z tych wyjątków? Zapłakałem, pamiętam, na pięknym pogrzebie. -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Konrad Koper Dzięki :) @Marek.zak1 I niby wiem i nie wiem czym jest "to coś" Serdeczności, Marku :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne