Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a może nawet nie tak rzadko zwłaszcza ostatnio nie mogę spać cholera tylko ten kto też nie może wie jak to uwiera włosy w poduszkę że potem żaden grzebień świata tego nie ruszy i co chwila dreptu na papierosa siusiu papieros siusiu i już sama nie wiem czy to od tego palenia i siakania nie mogę spać czy odwrotnie w końcu włączam TV i oglądam jakiś głupi film o dwugłowym rekinie też nie pomogło ranek po krótkim przespanku prawie trzeźwy a w pracy chwilowe zamroczonka tylko w autobusie jak tylko weszłam jakiś facet poderwał się i ustąpil mi miejsca o k...ę ale muszę wyglądać

dzisiaj rano kupiłam sobie różę za dwa z jak zwiędnie kupię następną

Opublikowano

nieźle, nieźle... a ten dwugłowy rekin, to w jakim był filmie? bo bym chętnie zobaczył tego rekina, jak tańczy nago tango z różą w zębach... bo ciekawi mnie, w której paszczy trzyma tę różę... i jak on wsiada do tego autobusu, przodem czy tyłem, i jak kasuje bilet - a może on jeździ na gapę , ten rekin parkietu ? i czy ma drugie imię, na przykład - Makler albo Włodek...
Pozdrawiam >:))

Opublikowano

Ty nie powiedziałeś , to ja sama zuważyłam jak zobaczyłam Twojego dwugłowego w komentarzu, a k...ę ? w Twoim rozszyfrowaniu kropki się nie zgadzają . Pozwól , że pomęczę Cię jeszcze trochę , no może tak ze dwa lata , chyba , że przerwie to koniec świata tych od Nostradamusa
Kredens

• Dodaj nową pozycję...