aluna Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 huśta i kołysze na wietrze płomyk pamięci pod niebo żagiel wciąż płynie wiecznie pełnią tęsknoty chleba żal rozpiera mglisto mimo woli barwa nie ważna. boli ważne jedyny ból którego nie ukoję prośba nie zdmuchnij - ważę! czekaj będę tam z tobą (dedykacja)
Alina_Służewska Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 trudno jest wyrazić słowem smutek ból ale też tęsknotę za bliską osobą zostały wspomnienia pamięć i nadzieja "huśta i kołysze na wietrze płomyk pamięci pod niebo żagiel wciąż płynie wiecznie pełnią tęsknoty chlebem żal rozpiera mglisto mimo woli barwa nie ważna. boli ważne jedyny ból którego nie ukoję prośba nie zdmuchnij - karzę! czekaj będę tam z tobą" wzruszający wiersz Autorkę pozdrawiam
aluna Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alinko dziękuje za czytanie i za wzruszający -to mojej ukochanej siostrze, tak szybko mnie osierociła , a tak ją kochałam rozumiałyśmy się niewerbalnie !Była młodsza o 10-ć lat ode mnie ! Tak za nią tęsknię! Bywają dni ,że chciałabym być z nią po drugiej stronie! A takie byłyśmy podobne , ludzie mylili nas nie tylko na ulicy! Teraz , tylko gorycz i żal , a w snach widzę ja uśmiechniętą?! Serdecznie ! Hania
aluna Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marianno masz rację , narasta nie plastra na takie rany! A czas , jak pisałam ostatnio w moich wierszach-złodzej ! Dziękuję Ci ,że zechciałaś się odnieść swoim przemyśleniem ! Pozdrawiam! Hania
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Pięknie napisane
aluna Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Mirku miło mi , bardzo! Serdecznie! Hania
Rekomendowane odpowiedzi