Mariusz Tajemnica Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Kiedy patrzysz mi w oczy dotykasz mnie czule Kiedy całujesz mą wargę me Serce wariuje Gdy szepczesz do ucha Czarujesz swym ciałem Gdy zerkniesz w mą dusze... boje się ! Dalej... Usypiasz mnie ciepłem, pobudzasz gestami mój umysł wymiera... Umieram ze snami...
Emanuel_Wójcik Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 A dlaczego "serce" z dużej litery?
Mariusz Tajemnica Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Podkreśliłem słowo, które ma większą wartość.
Emanuel_Wójcik Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To źle! Na tym właśnie polega poezja, że zmusza nas do inwencji, podkreśl słowem (w tym przypadku jakimś ciekawym przymiotnikiem)..pozdro
Mariusz Tajemnica Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Napisze tylko tyle, gdybym uważał wszystkie opinie za słuszne i nie miał własnego zdania, dziś byłbym zagubiony, starając się wzorować do wypowiedzi innych, wszakże nie pisałbym tego co czuje, tylko to co mi mówiono.
Emanuel_Wójcik Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 przecież ja ci chłopie niczego nie narzucam!! robisz jak chcesz i tyle, koniec kropka..Ja cie tylko zachecam do lepszego pisania, na tym polega to forum, można się tu naprawde sporo nauczyć! Ale jak nie chcesz to spoksik, więcej się pod twoim wierszydłem nie odezwę..A zamiast pisać "SERCE" z dużej litery, weź je narysuj ( takie duże! i pokoloruj czerwoną kredką )..
Mariusz Tajemnica Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Ehh, może faktycznie źle to odebrałem. Pisz... chce wyciągnąć z tego forum ile się da.
Emanuel_Wójcik Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 To wrzucaj swoje utwory w dział "Dla początkujących poetów" Tam jest limit w publikowaniu wierszy(1 utwór na tydzień)..Tam ci już powiedza co jest nie tak, tam forum tętni życiem! w dziale "Wiersze gotowe" jest zamuła, i dużo czytaj też..Polecam Anne Pare,Oksywie, Jacka Suchowicza i Alicje Wysocką..powodzenia
Emanuel_Wójcik Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxywie znaczy sie, porzez "x"
Emanuel_Wójcik Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxywie znaczy sie, porzez "x" znaczy się przez "v" też dokładnie Oxywia.J
Rekomendowane odpowiedzi