Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Teraźniejsze pieśni   Chłopcy i ich Wielkomiejskie peregrynacje   Mantry o detalach Metroseksualnych Odyseuszy   Pomiędzy  łóżkiem a kiblem przez kuchnię gdzie  jedzą piją-śpią- srają   I o tym rozprawiają ich słowa miękkie    Natchnione poprawną metryką  bez metafor   Za to przyprawione pikantnym aromatem przydrożnego kebabem   Wszystko - mętny sos   Ja nie mam na to czasu śpiąc rzadko na kamieniu między porankami i zmierzchami   Pilnuję ich  jadłodajni   Pozwalam sobie  tylko czasami do swego rydwanu  dyszlem zaklinowanym  między słońcem  a podziemiem  zaprzęgnąć czarne psy  ubrane w lateksy skrojone przez  szalonego cukiernika
    • @Annna2dla mnie ten wiesz to inna półka, księgozbiór, i pracownia malarska, a nawet muzeum albo biblioteka taka w której prowadzi się wieczorki, rozmawiam z wierszem :)
    • @Tati Twój wiersz jest pełen emocji i wezwania moralnego – czuć w nim gniew, troskę i poczucie odpowiedzialności za przyszłość.
    • @Gosława Witam:) Twój wiersz uwodził intensywnym, ale subtelnym zapisem  intymności. Jest jak rozmowa z kimś bliskim, może nawet jest próbą osłonięcia go przed własnym smutkiem… Pozdrawiam:)
    • @Annna2 Twój wiersz czyta się jak podróż przez mapę kultury i sztuki, ale jednocześnie jak zwierzenie osoby, która naprawdę była tam, patrzyła, oddychała i zapamiętała. Pozdrawiam:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...