LadyC Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 cicho śpiewa że jesteś echo echo kamykiem w okno otwarte na wschód słońca nie może zobaczyć ślepiec laską wypatrzy krawężnik wężyk-iem spada budzi się z krzykiem ykiem ykiem jest tylko trochę niema nie ma znaczenia że cię zna kiedy krzyczy
Gość Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Echo jest ale czemu spadochron w tytule pojęcia nie mam. Poz
LadyC Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm ... ciąg wolnych skojarzeń ... ot co... Wiem, że nie każdy musi podążać moim tropem, ale marna poezja, która musi być tłumaczona. Cóż ... zostanie marna. I tak jest niedoodratowania, jak mniemam ;)) Pzdr
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Jeden wers troszkę bym "podskubał" : spada budzi ykiem ykiem Takie "porwane echo" ,bo do pełnego krzyku powracasz później. Co myślisz? Całość cholernie mi się podoba. pozdr
LadyC Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cuś żal mi skubać ale dzięki za lubienie :) Pozdro
Jan_pradera Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Marna imitacja stylu Białoszewskiego
LadyC Opublikowano 31 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bynajmniej nie było to moim zamiarem
Rekomendowane odpowiedzi