Agata_Rak Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 oczarowałeś mnie uśmiechem pogodnym jak letni poranek zaintrygowałeś poważnym spojrzeniem tak smutnym że serce drży i teraz czekam na twój gest na sygnał na skinienie może... może zauważysz moje rozwiane włosy lśniące niczym złoto w promieniach słońca może... może poczujesz mój zapach przesycony wonią róż a może... może usłyszysz mój perlisty śmiech dźwięczniejszy od muzyki skrzypiec dziś wreszcie już teraz czekam kuszę los może jeszcze raz spojrzysz mi w oczy może uśmiechniesz się podasz dłoń może..
Nata_Kruk Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Agato, początek mógłby być, do słów.. "poważnym spojrzeniem".. dalej jest za dużo powtórzeń, które niewiele wnoszą to treści... Dojrzałam jeszcze.. perlisty śmiech.. juz gdzieś pisałam, że takie śmiech nie kojarzy mi się z ładnym śmiechem. Przykro mi, to słaba treść. Ale nie zrażaj się, próbuj.. :) Serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi