niewidzialna cisza Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Niektóre kobiety płaczą nocą w samotności. Rano robią makijaż, ubierają dobrą minę i drogie szpilki. Idą nie mówić o swoim bólu Codzienności, zamykając krzyk serca stalowym uśmiechem. Nieszczerym dzień dobry Codzienność wita je każdego dnia, cierpliwie czekając na ich potknięcia
aluna Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Tak niewidzialna właśnie płaci się za nieszczerość ! Fałsz i tak wypełznie jak koszmar , więc -bądźmy szczerzy to popłaca, choć często boli ! Ciekawe przemyślenie ! Pozdrawiam! Ja
Justyna_Pochopień Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Myślę, że tytuł nie jest zgodny z treścią wiersza... Morał w tym wierszu jest ciekawy i zachęcający do myślenia. Druga część świetna, pierwsza mi nie przypadła do gustu.
niewidzialna cisza Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Dziękuje za odwiedziny i komentarz :) Pozdrawiam
niewidzialna cisza Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za odwiedziny i komentarz :) Pozdrawiam
niewidzialna cisza Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznaję rację tytuł jest nietrafiony, ale nie miałam pomysłów jak zatytułować... Dziękuje za szczerą odpowiedź Pozdrawiam :)
Emanuel_Wójcik Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Hochsztaplerska codzienność...pozdrawiam
niewidzialna cisza Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm... myślę, że byłby to odpowiedni tytuł, dzięki za podpowiedź ;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi