Johny Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Zrób to już, bo silny jest twój duch czujesz to w swym sercu i wciąż płoniesz i pragniesz Lecz wiedz, że też nic nie stanie się ot tak samo przez się, a więc pracuj i pracuj Ja to znam, bo byłam wcześniej tam pukając do tych bram dla odmowy (odmowy) uwierz mi jeśli się uda ci radość da tobie spełnienie o czym śnisz To wspaniałe to wspaniałe Co byś zrobić mógł To wspaniałe chce się szaleć Teraz jest twój ruch Spokój bo frustracje pewne są gdy cię w nosie mają tak to jest dołujące Potkniesz się, oj tak będziesz na dnie lecz potem wstaniesz znów będąc silniejszy mądrzejszy Ja to znam, bo byłam wcześniej tam pukając do tych bram słysząc nie za odpowiedź uwierz mi jeśli się uda ci radość da tobie spełnienie o czym śnisz To wspaniałe to wspaniałe Co byś zrobić mógł To wspaniałe chce się szaleć Teraz jest twój ruch Nie wstydź się wcale nie bój się już Snom nie daj wymknąć się znów Determinacja by użyć dar Każdy z nas ma jakiś dar Nie poddaj się i nie odpuszczaj Ufaj instynktom i najważniejsze Nie masz nic do stracenia Więc idź po swoje To wspaniałe to wspaniałe Co byś zrobić mógł To wspaniałe chce się szaleć Teraz jest twój ruch To wspaniałe to wspaniałe Co byś zrobić mógł To wspaniałe chce się szaleć Teraz jest twój ruch
Johny Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OZELnp5S9AA Tutaj muzyka do śpiewania. A tu oryginalny tekst: It's Amazing lyrics Songwriters: Griffiths, Jem; Mendez, Lester; Do it now, you know who you are You feel it in your heart And you're burning and wishing At first, wait, won't get it on a plate You?re gonna have to work for it Harder and harder And I know ?cause I've been there before Knocking on the doors with rejection And you'll see ?cause if it's meant to be Nothing can compare to deserving your dream It's amazing, it's amazing All that you can do It's amazing, makes my heart sing Now it's up to you Patience, now frustrations in the air And people who don't care Well, it's gonna get you down And you'll fall, yes you will hit a wall But get back on your feet And you'll be stronger and smarter And I know ?cause I?ve been there before Knocking down the doors, won't take no for an answer And you'll see ?cause if it's meant to be Nothing can compare to deserving your dream It's amazing, it's amazing All that you can do It's amazing, makes my heart sing Now it's up to you Don't be embarrassed, don't be afraid Don?t let your dreams slip away Determination using your gift Everybody has a gift Never give up, never let it die Trust your instincts and most importantly You've got nothing to lose So just go for it It's amazing, it's amazing All that you can do It's amazing, makes my heart sing Now it's up to you It's amazing, it's amazing All that you can do It's amazing, makes my heart sing Now it's up to you
Anna_Myszkin Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Johny, przykro mi, ale nie zrobisz wiersza z byle jakiego tekstu - jest instruktażowy, z serii "powiem ci, jak żyć - Ty w to uwierzysz, a dalej to już bajka". To nie Twoja wina, tylko szkoda chyba czasu na tłumaczenie tego rodzaju linijek. Wierz mi, zamykam "angielskie" ucho na słowa, kiedy słucham piosenki "To niezwykłe", ale może dlatego, że dojrzałą babą jestem, i głucham na gotowe recepty "szczęśliwosci" ;) Pozdrawiam :)
Johny Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Dzięki Anno za uwagi. Mnie ta piosenka wprowadza w dobry nastrój i dlatego ją przetłumaczyłem :).
Rekomendowane odpowiedzi