Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Nata_Kruk ...jesień  długi cień rzuca słońce  a życie  życie jest pachnące  jak pomarańcze  ... Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Właśnie AI, Nato. Też mi się bardzo podoba, ma dobrą treść, ma zapamiętywalny temat muzyczny, no i sympatyczną dziewczynę.   
    • @Annna2 @Annna2 Excel pomieści wszystko, a nawet więcej. Niektórym wystarcza uzupełnienie konta,słońce na zamówienie, bezcieniowe...   Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję Ci za szczegółową odpowiedź, za obronę - doceniam to i uszanuję. Ty jesteś Autorem i najlepiej wiesz, co chciałeś zawrzeć w wersach. Domyślałam się także, że miał być gęsty, bo większość Twoich taka właśnie jest. Ja, jako "czytnik", czasem mam jakieś 'ale' i podaję to, co jest także pewną wątpliwością w danym wersie, strofce. Cieszę się wówczas, gdy Autor pofatyguje się na odpowiedź.      Tak, można powiedzieć, że masz swój styl i wolisz rozbudowaną treść... rozumiem. Niech każdy pisze jak czuje, jak dyktuje mu rozum i emocje... :) Raz jeszcze dzięki. Miłego popołudnia.        
    • @Migrena Mam maleńką podpowiedź. (msz) Twoje wiersze są jak lawina - piękne, intensywne. Czasem warto rozdzielić tę siłę na kilka tekstów, żeby czytelnik mógł złapać oddech i nie zgubić najważniejszych obrazów.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...