Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Natuskaa Dziękuję, że zajrzałaś.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pozdrawiam.
    • @Migrena odpowiem z serca, że mnie zawstydzasz.To ogromny komplement.  Dziękuję bardzo. Poruszyły  mnie Twoje słowa.  Pozdrawiam ciepło. @Berenika97  matki oszczędzały chleb by wymienić go prześcieradło na pieluszki i ubranka.  Czytałam " Położną z Auschwitz " 5, 6 lat temu, sam raport także. Sięgnęłam też po całą serię.  Wczoraj, przypadkiem, znów na niego trafiłam. Świat potrzebuje ludzi takich jak Stanisława Leszczyńska. 
    • śmierć smutek żal to życia wypadkowe które człowiek musi zrozumieć   uczyć się od nich powagi nie wmawiać sobie że to tylko jedna z chwil   te trzy trudne słowa to prawda o życiu którą musimy  zrozumieć
    • @Leszczym – zdaje się, że możecie z kumplem otwarcie rozmawiać; z "Chrobotu klucza" nie doczytałam wierszy z promocyjnego pakietu (– średnio, monotematycznie). Ale fajnie, że można sobie coś wydać dość łatwo. Pozdr.
    • Miewa się całkiem nie najgorzej, a nawet ma wskaźniki wzrostu. Żadnych wyrzeczeń i poświeceń, bez ograniczeń ani postów.   Ochoczo mu się przyklaskuje, stawiając znów na piedestale, Musi wciąż zdobić własną ścieżkę i nie przejmować się już wcale.   I chociaż ma nieświeży oddech, nadęte  miny często stroi. Bo jednak rośnie, rośnie w siłę. Świat się zapatrzył                                           na egoizm.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...