Super- Tango1727 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 O tato! Kawał boru, ta nocy... raz, co kabała? Cała bak o czary, co natur? Obława kota to....
Super- Tango1727 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 A drab, raba... rana barda! Jaru bije hejnał, bat o tam? Arona panu... Łysa latem? O kata lis o wyła, co góra? Meta ba! Szat, u naga natura. To kwiat, no lato Marcin. W. Oraz ciotka to Berta; Etna w Łaby w żyłę. Żuł dywany- sos w katu? Łabędzia rai! Z dęba łut, a kwas! O syna wydłużę łyżwy. Bałwan, teatr. E bot o kto? I czarownic ram o talon tai? W kotar, u tan - Aga nuta z sabatem. A róg o cały w osi lata! Kometa, lasy, łuna, panorama, to tabu? Łan je, hej! I bura, jad, raban, rabarbar da?
gżegżółka Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ej, je grab rab? A rabarbar gej je?
gżegżółka Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 E, inż. rabarbaru da z Czadu. Rab raba rżnie!
gżegżółka Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 A baran? Aga stoi. Ot, sagan Araba!
gżegżółka Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Adę do sagana?! Powie Iwo pan: Aga sodę da!
gżegżółka Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 A ja, jeżu? Dały maku sagan Ele. Naga ...
gżegżółka Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Ej, a w deszcz se dwa je!
ja_bolek Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Kena rabarbar. Barbar baranek. Ani bar, drabina. Ani bard rabina Ułan je, hej, co me! U Kraka ... noc. Meta bar "KEBAB". Z zającami I macą . Jazz babek ... rabatem! Co na karku? Emocje hejnału! Ani bard rabina, Ani bar, drabina Kena rab! Rab! Rab, rab! Raba ranek.
ja_bolek Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Imał Puszkina - wydukam. Z maku dywanik, z supłami.
ja_bolek Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Meta. Bar myłam z małym rabatem.
ja_bolek Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z sadu jazdę popędza ... Judasz.
ja_bolek Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 a Marek ... o, pije ! Kena i mur, i rumianek
Rekomendowane odpowiedzi