Waldemar Talar Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Po kosmosie wędrując jego kresu szukałem lecz zamiast jego końca początki odkrywałem Początki nowych światów które swymi barwami do dalszej podróży mnie prowokowały I tak co noc - po jego przestworzach wędruje kometom i gwiazdom za piękno dziękuje Lecz gdy dzień się budzi do domu zawracam i na swojej mapie te miejsca zaznaczam Bym gdy wieczór nadejdzie miał bliżej do słońca za którym być może ujrzę początek końca
maria_bard Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Oczekiwałabym od Waldemara T. , znanego bywalcy forum, przynajmniej tekstu bez błędów. Pozdrawiam. E.
cogito13 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja oczekiwałbym też(jeśli już kąsamy się nawzajem) komentarzy bez błedów :)) pozdrawiam M
maria_bard Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja oczekiwałbym też(jeśli już kąsamy się nawzajem) komentarzy bez błedów :)) pozdrawiam M A ja też:))))! Cytuję: "a ja oczekiwałbym też(jeśli już kąsamy się nawzajem) komentarzy bez błedów :)) pozdrawiam M" Mam wytknąć, czy widać na pierwszy rzut oka? Proszę o pokazanie moich błędów.
cogito13 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 oczywiście u mnie brak jest polskiej czcionki w słowie błąd :) sorry a jeśłi o pani błąd to chyba "znanego bywalca" prawda ? pozdrawiam M
aluna Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja oczekiwałbym też(jeśli już kąsamy się nawzajem) komentarzy bez błedów :)) pozdrawiam M A ja też:))))! Cytuję: "a ja oczekiwałbym też(jeśli już kąsamy się nawzajem) komentarzy bez błedów :)) pozdrawiam M" Mam wytknąć, czy widać na pierwszy rzut oka? Proszę o pokazanie moich błędów. OOOooo !Jak zwykle kąsanie , i o dziwo ,aż nie nie dziwo do błędów (to się ładnie grzecznościowo nazywa literówki), aaaa do treści zerooooo oooo!
Gość Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja oczekiwałbym też(jeśli już kąsamy się nawzajem) komentarzy bez błedów :)) pozdrawiam M A ja wciąż mylę ordynata z ordynansem. I tylko z ordynusem nie mam problemu; on jest zawsze autentyczny. Każdy popełnia błędy. Pozdrawam, Marlene.
cogito13 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja oczekiwałbym też(jeśli już kąsamy się nawzajem) komentarzy bez błedów :)) pozdrawiam M A ja wciąż mylę ordynata z ordynansem. I tylko z ordynusem nie mam problemu; on jest zawsze autentyczny. Każdy popełnia błędy. Pozdrawam, Marlene. dokładnie :) tylko ten co nic nie robi ich nie popełnia pozdrawiam M
aluna Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Witaj Waldku! Poszukiwania są domeną ciekawskich , a ciekawscy żyją ...mądrzej! Autorze szukasz początku i końca, ale :"Lecz gdy dzień się budzi do domu zawracam i na swojej mapie te miejsca zaznaczam..." dom jest przystanią , choćbyśmy szukali w kosmosie nieodkrytego-wracamy! Pozdrawiam ! Hanna
Bolesław_Pączyński Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Przymknąć oczy powędrować marzeniami w zakamarki wszechświata tak jak w tym wierszu. Z pozdrowieniem Waldemarze.
Rekomendowane odpowiedzi