omar szach Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Nie wierzę tym, którzy mówią oczami, gestem, słowem że czas mój przeminął na wieki - bo jestem wytrwale ścieżkami depcę nad przepaściami błądzę i ciągle jestem pyłkiem w słonecznej poświacie przez moment ale jestem zanim się gdzieś przemieszczę nie zostawiając śladu
Wawrzynek Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie peelowi najlepiej byłoby na bezludnej wyspie, gdzie nikt nie mówi do niego oczami, gestem, słowem. Tekst chybiony.
Lari Fari Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Zasadniczo brak logiki, choć mówią, że milczenie najwymowniejsze... hmm... mimo wszystko pyłku w słonecznej poświacie nie kupię, natomiast ulotność istnienia tu oddana dość przekonująco.
WiJa Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Wiersz jest w porządku i to wobec poezji i wobec siebie. Może tylko z głupia frant podzieliłbym go na dwie sześciowersowe zwrotki. Pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Witam podoba mi się - interesujący tekst :) tytuł spójny z treścią wiersza więc może tak: Nie wierzę tym którzy mówią oczami gestem słowem że czas mój przeminął na wieki - bo jestem wytrwale ścieżkami drepcę nad przepaściami błądzę i ciągle jestem pyłkiem w słonecznej poświacie przez moment ale jestem zanim się gdzieś przemieszczę nie zostawiając śladu ale to chyba zbędne :) pozdrawiam:)
omar szach Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 A z czym się tam wybrać, bo może być nudno, twoje wiersze podniosą na duchu zapewne, tylko czy takie istnieją?
omar szach Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Lari Fari... ulotność istnienia jest niepodważalna!
omar szach Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 WiJa ... oczywiście, każdy orze, jak może, dzięki, pozdrawiam.
omar szach Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Alina Służewska ... dzięki za nowy układ, nawet mi się podoba, ale na razie pozostanie w starej wersji, pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi