Sebek..._ Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 zazwyczaj przezornie trzyma się z tyłu zbiera okruchy wspomnień które zostawiam na drodze gdy tylko przystanę by chwilę odpocząć lubi mnie nimi zadręczać nie gniewam się na niego zbyt długo by przeżyć musimy być blisko prócz niego, przecież nie mam nikogo wytrwasz nawet gdy już opuszczę powłoke przyczynę zmartwień spokojnie czekał będziesz na rozwój wypadków wychudniesz cienie robaków nie są mniej głodnew hołdzie Haruki Murakami za ,,Koniec świata i Hard boiled Wonderland,,
innocenty_prędki Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ciekawe :| dy wa ga cje ;))
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 a mi się z Piotrusiem Panem jakoś tak niestosownie wiąże :) kłaniam się i pozdrawiam. do poczytania :)
Sebek..._ Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 dziękować ślicznie, starałem się jak mogłem, lecz rzeczywiście chyba go pociąłem zbyt
Rekomendowane odpowiedzi