Stary_Kredens Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 powiedział ktoś poza iluzją rzeczywistości kryje się kraina marzeń co jeśli zbłądzisz w tej krainie trafisz w labirynt ściana ściana i znów pełną piersią nie zaczerpniesz powietrza by móc iść dalej? musi być jakieś wyjście? na pewno poza granicą są granice i ta ostatnia a poza nią? widzisz tak właśnie otwiera się nieskończoność nigdy nie zamkniętym pytaniem
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mówią, że zawsze jest jakieś wyjście awaryjne. Chociaż w tym przypadku, to też nie wiem. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 I właśnie Kredensie w takiej krainie ,pełnej labiryntów żyjemy! Tytuł , przemyślenie i punta ładnie się zamykają klamrą! Stawiasz pytania, szukasz wyjścia, i pozostawiasz czytelnika z odwiecznym pytaniem! Pozdrawiam! Ja +
Stary_Kredens Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Dzięki za czytanie i plusa. Tak są pytania na które trudno odpowiedzieć Pozdrawiam kredens
Stary_Kredens Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak pozostawiam , bo czyż można inaczej? Dzieki Pozdrawiam Kredens
Alina_Służewska Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Kredensie :) zajmujące rozważanie - może z kimś może z samą sobą a może dla kogoś serdecznie pozdrawiam :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 powiedział ktoś poza iluzją rzeczywistości kryje się kraina marzeń zabłądzisz w tej krainie labirynt ściana ściana i znów pełną piersią nie zaczerpniesz powietrza by móc iść dalej jeśli granicą są tylko granice poza otwiera się nieskończoność nigdy nie zamkniętym pytaniem Tekst spodobał mi się. Pozwoliłem sobie na odrobinę własnej inwencji. Myślę ,że znaki zapytania są zbyteczne. pozdr
Stary_Kredens Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i zbyteczne , ale podkreślają pytania. Cieszę się , że tekst się spodobał Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Kredensie :) zajmujące rozważanie - może z kimś może z samą sobą a może dla kogoś serdecznie pozdrawiam :) No tak takie rozważanie , po obejrzeniu filmu Herzoga Fitzcarraldo i po własnych doświadczeniach Pozdrawiam Kredens
Rekomendowane odpowiedzi