a.z.i_xxx Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Przed śniadaniem roztwieram sakiewkę zielonej przestrzeni. Balon unosi mnie do nieba nieba bez granic. Szybuje z lekka, wolno w szumie ognia i mysli nad tym, co ogarniam. Na dole oczy zazdrosne szykują ostre strzały.
Ania_Ostrowska Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Podoba mi się cały wiersz, nie jest przekombinowany a porusza umysł i serce :) zwłaszcza "roztwieranie sakiewki zielonej przestrzeni" to ładne obrazowe sformułowanie, (nie mówiąc o tym, że dawno już nie słyszałam "roztwierania", a lubię takie zastarzałe formy) Literówka do poprawienia w "myśli", natomiast "szybuje" może odnosić się i do balonu wiec tu nie wiem, aha i przed "co" pownien być chyba przecinek? Wszystko to, moim zdaniem, rzecz jasna, trafił mi się luksus, że piszę pierwsza, zanim tekst ocenią znawcy. Pozdrawiam - Ania
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Moderator powinien był wybatożyć ten cud natury. Poz.
Rekomendowane odpowiedzi