Sebek..._ Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 tak naprawdę biegłem do ciebie córko szpalerem posągów tych kupionych i złotych cielców tych co byłem spragniony dawno ostatnią łzę zgubiłem na miękkich poduszkach nierządnic znajomość co to poczucie bliskości pomiędzy ciepłymi udami czułem się taki mądry pewny swych racji swych potrzeb pycha świeciła mi w oczy tak, bym niczego nie dostrzegł teraz czuwam przy grobie twych marzeń czekając czy deszcz zmaże choć drobinę krwii z dłoni musiałby padać tysiąc lat wybacz mi córko szepczę w ciemności za póżno echo zabiera każde słowo
ul baz Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jestem za.Podoba mi się.Pozdrawiam,życzę dalszej weny.
Sebek..._ Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 dzięki, i pozdrawiam ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 coś w nim jest, ale wydaje mi się, że jeszcze do dopracowania. pozdrawiam i do poczytania :)
Nata_Kruk Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sebek, przystanęłam tutaj, nie chcę się rozpisywać, powyżej uwagi, to co wydaje mi się ważne. Poniżej, moja kombinacja, bardzo pocięłam, za co przepraszam. Nie łączyłabym tych nierządnic z córką, ale jak mają być.... Pozdrawiam... :) biegłem do ciebie szpalerem posągów których byłem spragniony na poduszce zgubiłem ostatnią łzę poczucie bliskości pomiędzy czułem się mądry pewny swoich potrzeb niczego nie dostrzegałem teraz czuwam przy grobie czekam aż deszcz zmyje krew z dłoni . . . . . . . . . . kuryswa, bo chyba jej nie ubiłeś.? ;) musiałby padać tysiąc lat . . . . . . . . . zostawiam tysiąc ze względu na tytuł szepczę w ciemności wybacz córko echo zabiera każde słowo
Sebek..._ Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 no, pociełaś ostro, prawie nic nie zostało ale nie gniewam się wcale, utwór na pewno bardzo kulawy napisany rozwlekle, chciałem aby każdy szczegół był łatwy do zrozumienia więc zostawiłem tak, być może go przerobię całkiem jeżeli w ogóle warto ;) dziękuje za atencje
Rekomendowane odpowiedzi