Nata_Kruk Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 "Napisz wiersz", a w wierszu prośba o... i tu treść. Też pomyślalo mi się, już napisany, tak, jak lubię, po prostu i chyba nie mam co więcej pisać. Pozdrawiam... :)
Anna_Para Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Nato, jest mi bardzo miło, że się tak przychylnie odniosłaś do tekstu. Cieplutko pozdrawiam;) Para:)
bazyl_prost Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 przemawia przez ciebie jedno zdanie tylko jestem lepsza jestem lepsza jestem lepsza może popracuj nad tym... ...bo wpędzasz się pychą w piekło czy samochwała to autorytet?
sho Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 dobry, to najbardziej: nawet łza, bo cóż, człowiek wciąż płacze. jeśli róża-zrozumiem jej zapach, jeśli slumsy, brud, smrody i sracze, wiem, co mówisz-finały w kloakach. kiedy rankiem cię zbudzi śpiew ptaków, albo trele sąsiadki spod szóstki, napisz o tym bez ochów i achów, albo z nimi, lecz nie bądź oszustem. pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 sho, miło, że się spodobał;) Pozdrawiam, Cieplutko, Para:)
Sebek..._ Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 naprawdę trafiło mi do serca, mówiąc szczerze będzie to kolejna wskazówka jak ujmować moje myśli w słowa dziękuję
Roklin Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Wyobraźmy sobie teraz wiersz bez emocji, bez odniesienia do czegoś... nadnaturalnego, bez kropli uczuć... No niemożliwe. A życie nie jest ani białe, ani czarne. Podoba mi się, więc myślę, że jeszcze wrócę :) Pozdrawiam :) Roklin :)
Anna_Para Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Roklinie, tak właśnie sobie myślę. Nie rozwinę komentarza, bo zostanie ohydnie spreparowany i użyty w następnym "wierszu" jako budulec;))))))) Wdzięcznie się skłonię, cieplutko pozdrowię. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi