Daniel Piaszczyk Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Witaj. Pierwsza strofa w oczy gryzie "mój" w drugiej skojarzyło mi się z " do serca przytul psa, weź na kolana kota", nie wiem czemu ale to chyba nie za dobrze w trzeciej "twój" i "głos "stał się "sercem bijącym miłością"? albo kiepska wyatrta i infantylna myśł. "przytulone dwa serca" zaczyna się kolejna strofa....bez przesady....czy wkraczamy w grafomanie czy disco polo>? "serca dwa serduszka coś tam dwa" "odległośc echa" no hmmm , to jest ok ale bez wyjasnienia a mianowicie "słyszalnego w słuchawce słuchamy siebie " do tego jeszcze słu i sły przesłaniają nam oczy...smakując ....jak?? najłatwiej wpisac RADOŚNIE no bo co......tak z braku laku wciśniete niepotrzebnie półsłówko dlatego własnie ten wiersz mi się nie podoba.... proponuję na poczatek podszkolić się w dziale P. poczytać i się rozwijać. Prosze nie tracić zapału i nie zniechęcać się... Pozdrawiam serdecznie
Jan Polski Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Pan Daniel już napisał - nie będę powtarzał. Przenosiny do Warsztatu. Pozdrawiam Jan P.
Rekomendowane odpowiedzi