Klara G Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 nic nie ma poza nimi tylko róż tylko róż woń wczorajszego spotkania we dwoje przechylam się do ziemi i smakuję kropel deszczu rosnę hen wysoko do nieba i spoglądam na ciebie z daleka lato się czerwieni nie mam nic na swoją obronę jestem egoistką piękna wysoka i smukła jedynie oburzone liście się zielenią
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet nieźle, chociaż mam kilka uwag, ale to później :) pozdrawiam :)
Klara G Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 no to jak nieźle to już coś..;) myślałam,że będzie odwrotne zdanie ,bo to ot takie proste szkoda,że bez uwag!:P,ale oczywiście poczekam..;P
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 nic nie ma poza nimi tylko róż tylko róż woń wczorajszego spotkania pochylam się do ziemi i smakuję krople deszczu rosnę do nieba spoglądam na ciebie z daleka lato się czerwieni nie mam nic na swoją obronę jestem egoistką piękna wysoka i smukła jedynie poruszone kwiaty różowieją nie będę się rozpisywał, ale proponowałbym pójść w zarysowanym kierunku :) tzn. wyrzucić interpunkcję, odchwaścić i uporządkować :). będzie piękny ogród ;). pozdrawiam i do poczytania :)
Klara G Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 dzięki za opinię,podpowiedź,trochę poprawiłam,ale nie wiem dlaczego takie zakończenie...
Janusz_Ork Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Renato, wiersz ma w sobie to coś, dlatego chętnie przeczytałem. Szkoda, że literówki w wierszu. Propozycja Sylwestra godna zastanowienia, no ale Ty jesteś autorką i zrobisz jak uważasz. Pozdrawiam serdecznie. J.
Gość Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Dla mnie tyle: "Malwa jestem egoistką piękna wysoka i smukła"
Rekomendowane odpowiedzi