Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wszystko trafiło, tak więc już za nasz i ten portal :) Dziękuję za poetycki komentarz :) Lubię te sierpniowe syreny właściwie. Czasem jest się gdzieś poza domem, bo to przecież lato, a ta chwila, gdy tak zaskoczy, jest tak to opisałeś, gdzieś oderwane od wszystkiego innego.  Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Manek   "Sprawdziłem w Archiwum Akt Narodowych jak i w Bibliotece Narodowej. Nigdzie Twoja pozycja nie figuruje. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziwne."   To jest chamstwo, proszę pana, a poza tym: kultura wygląda tak - jestem Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór, moim przodkiem jest Jakub Krzysztof Ignacy Jasiński herbu Rawicz, mason, jakobin, poeta i generał, mam średnie zawodowe wykształcenie ze świadectwem dojrzałości - maturą, posiadam również nabytą niepełnosprawność o stopniu umiarkowanym - jestem osobą niesłyszącą, gdyby pan sprawdził - nie byłby pan taki pewny siebie, teraz proszę o przedstawienie własnej godności.   Po pierwsze: nigdzie pan nie sprawdził - łże pan jak świnia! Mówiłem o Archiwum Akt Nowych, a nie o Archiwum Akt Nowych!   Łukasz Jasiński  @Manek   Przywołał pan Akanta    Łukasz Jasiński 
    • Adaś jak rano Ciebie z domu zabiorą, to się będziesz tłumaczył Napisałeś ok. Wiadomo kursywa cytat i jeszcze podana autorka - super Ja już spotkałem swoje teksty pod innym nazwiskiem bez kursywy. Po ingerencji zniknęły  :))
    • @violetta Ja nigdy nic o Andrzeju Walterze nie pisałem.
    • @aff

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nie jestem łasy na serduszka, nie napisałem tego z powodu chwały dla siebie, pisząc kursywą i cudzysłowie cytat ponadto informując skąd pochodzi. Maria Winiarska jest to dla mnie rodziną i jest jej zgoda na publikację tego cytatu. Wyjaśnienie uważam zamyka temat. Pozdrawiam Adam  @Ewelina Dzięki za uśmiech@aff  i za uwagę @Jacek_Suchowicz Dzięki za tradycyjnie poetyczny komentarz@FaLcorN Staram się zawsze jakąś myśl przemycić. Pozdrowienia dla wszystkich
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...