Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @huzarc   O ....moja ulubiona tematyka :) miłość i choroby psychiczne ;)))) podoba mi się :) !!!   Ale w kosmos z kluczami ? ;)    podobno metale w kosmosie mogą (niestety) ulegać procesowi korozji lub rdzy ...;)    pozdrawiam huzarc :)     
    • @violetta Wiem jaka jest moda w biżuterii, ale bardzo lubię stare wzornictwo i podobają mi się np. pierścionki mojej babci, wiesz takie z ,,ruskiego" złota. Mam dwa pierścionki z młodości, w które już nie wchodzę, z ametystem a drugi z białym złotem. Chciałem je dać córce, ale są niemodne... 
    • @Berenika97 dzięki a komentarze będą rzadsze  pora powoli zwijać kramik i może gdzieś a tylko patrzeć to na konkursach się spotkamy? :))
    • @Somalija oj przesadna jesteś, pogaństwo jest w tobie :) teraz biżuteria jest minimalistyczna, stare wzory poszły do lamusa:)
    • Na świecie figur geometrycznych nie zrobią z koła kwadratu, trójkąt nie będzie sześcianem człowiek nie stanie się aniołem i nie dane jest mu być diabłem   Na świecie przelicznych pokarmów i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu jesteś sobie owszem owszem owsem i albo to lubisz albo nie albo nie wiem   Zresztą twoje lubienie nie ma nic do rzeczy dołączasz do komuny albo nie przynależysz w komunie dzielą przywileje i korzyści i wcale nie ma ich gdzie indziej, a kopalnie złota są mitem   Jeśli bronisz się nieco bardziej umiejętnie widzą w Tobie ruskiego agenta Mosadu i nie pomogą żadne tłumaczenia masz być poważny i przezorny i ostrożny i w celi   skargi że za ciasno zachowaj dla siebie tutaj nie ma narzekania; bólu, żali i utyskiwań dla nich jesteś frustrat i łajdak i tyle a cała reszta to szyte pod ową tezę obszerne uzasadnienia   Ale oczywiście ich nie ma wiersz nr 1200 jest szaleństwem a każdy otwierany przez nich twój list jest donosem i tylko upić kapusia i rozgadać może coś wymyśli...   Warszawa – Stegny, 15.12.2025r.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...