Alina_Służewska Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 płomienna miłość nigdy nie gaśnie (z)dmuchnięto płomień i miłość zgasła znienacka miłością dzielonego chleba dla nikogo nie zabraknie głodny ten co z miłości chlebem obdzielił wszystkich stara miłość nie rdzewieje serce wyszczerbiła starość miłość zardzewiała wraz z sercem miłością karmione lotne ptaki nie opuszczą rodzimych gniazd opuszczają gniazda i odlatują w siną dal by budować własne miłość należy pielęgnować wtedy nigdzie nie ucieknie wypielęgnowana miłość zacierając ślady uciekła w nieznane tam była obosieczna
Baba_Izba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ładnie to ujęłaś, zastanawiam się, czy nie lepiej by było, gdybyś przysłowia występujące w wierszu napisała kursywą? Wprawdzie nie wymagają cudzysłowa, ale łatwiej by było zrozumieć wiersz oddzielając prawdę obiegową, od zdania peela. Serdecznie pozdrawiam - baba
Alina_Służewska Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę że warto jeszcze poigrać z miłością skoro ona ciągle igra z nami:) bardzo dziękuję za cenne spostrzeżenia i pozytywny odbiór wiersza serdecznie pozdrawiam:)
mefisto35 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A co to jest miłość i czemu ma rdzwieć, to chyba metalowe cosik;-)
Alina_Służewska Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za poczytanie:) pozdrawiam:)
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 ...za dużo tej miłości....w tej miłości... w poezji ...nie tylko wspólczesnej to grzech ciężki... ;-))))))))) tak mówią..;-)))) pozdrawiam . agnieszka .
Alina_Służewska Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toteż moje igraszki miłości w współczesny odmienny sposób mierzą (z)wartość miłości w miłości;) dziękuję i życzę dobrej nocy:)
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toteż moje igraszki miłości w współczesny odmienny sposób mierzą (z)wartość miłości w miłości;) dziękuję i życzę dobrej nocy:) ;-))))))))))))
Alina_Służewska Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toteż moje igraszki miłości w współczesny odmienny sposób mierzą (z)wartość miłości w miłości;) dziękuję i życzę dobrej nocy:) ;-)))))))))))) ;))))))))))))
Rekomendowane odpowiedzi