Anna_Para Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 nie było cię, i tylko to się liczy. w zamrużeniu nad każdym Alleluja będzie we mnie grało uporczywenie przyszedł. to dlatego nie będzie słonecznej Wielkiej Nocy. Małe Dni roztrwonią się między pasją a radością zmartwychwstania. niech się stanie wola twoja. moja-nie jest istotna. przegrywam z mc donaldem. i to jest najprawdziwsza ofiara. 5.04.12.
innocenty_prędki Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 przegrywam z mc donaldem. to jest ofiara losu. a może tak? ;)
Anna_Para Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Masz rację, że za dużo chciałam powiedzieć:) Poprawiłam. Dzięki, Niewiniątku. Para:)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Fajnie napisane dobrze się czyta i błyskotliwa końcówka
Anna_Para Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mirosławie, dzięki piękne. Wesołych Świąt:) Para:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nie no - bez jaj ? Bez postu a z mc coś tam ? I to jeszcze między pasją a zmartwychwstaniem ? I tak po prostu, że nie przyszedł ? Nieładnie = poza pierwszą zwrotką - nie kupuję :))) pozdro ....jak zwykle
Anna_Para Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dzięki, Chciwcze, "jak zwykle"? Czy raz na rok, to jest "zwykle"? Dziękuję, Zdzisławie:) Para:)
Rekomendowane odpowiedzi