Stasio Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Wolność jest wszystkim Miłością cała reszta... To niczym osiągnięcie doskonałości, ale... z jej skraju dostrzegam Nowy Horyzont gdzie słońce wschodzi ilekroć otwieram oczy, a cała wiedza Wszechświata traci na znaczeniu Myślę więc jestem! Czuję, zatem po stokroć jestem! Wolny... Walcząc ze sobą sromotną klęskę zwiastowałem jednocześnie wiecznej niewoli wyczekując Porzuciłem oręż ciążącą memu sercu i duszy. Dezerter! Ktoś zawołał... Lecz głuchym na te krzyki pozostałem. Bo jestem Wolny! Stojąc na skraju widzę wschodzące słońce, bo otworzyć oczy miałem odwagę oraz wziąć odpowiedzialność za myśli, emocje, za Życie... Wolność jest wszystkim Miłością cała reszta... Ni jednej, ni drugiej na końcu Świata nie znajdę, lecz w Sercu i Umyśle mym tkwią obie. Zrozumiałem...
bazyl_prost Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 fantastycznie, wojny są beznadziejne
Stasio Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Cieszę się, że ktoś zrozumiał to co napisałem. To mój pierwszy wiersz o ile można to tak nazwać :)
Rekomendowane odpowiedzi