gabriel p. Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Naszła mnie chęć by nakreślić Mojej lubej serca pani Krótki utwór o miłości By usidlić wyrazami Niemniej jednak w głowie pusto Jakby kto obuchem zdzielił Wszelkie piękne kolokacje W jakiś wstrętny absurd zmienił Zawsze miałem w arsenale Multum słówek wszechpotężnych Teraz jakby na złość znikły Choćbym nie wiem jak się prężył Choćbym prosił słownik płakał Tezaurusa chciał przekupić Nie wróciły myśli jasne I poczułem się jak głupi Nagle mgła z umysłu zeszła Powiał rześki wiatr odnową Po co tworzyć poematy Skoro jest się z tą osobą
deszcz On Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 bardzo milo sie czyta .. slychać milość ...dla której braknie słow bo jest tak wielka i potężna ... brawo
Nata_Kruk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 To.. naszła.. jakoś wierszowi nie przystoi... poza tym, zabawnie, wierszyk z humorem potraktowany... pozdrawiam... :)
gabriel p. Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za tak ciepły komentarz :-)
gabriel p. Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wena naszła i poszła, a naszła zostało ;-) dziękuję za odwiedziny :-)
Rekomendowane odpowiedzi