adam hoff Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Won na swoje drzewa tam wasze miejsce półmózgi. Taki teksty wstawiaj jeden z drugim swojej szympansicy... Siedzi taki debil jeden z drugim cały dzień i paru słów sklecić nie potrafi i tak gapi się w monitor, aż sklecił wreszcie arcydzieło o dupie maryni. Sensu zero,treść banalna, a przekaz dla podobnych sobie kretynów. Wypad na dzrzewo tam wasze miejsce przygłupy. Dziwne ze administrator tego forum nie wprowadził testu IQ, dziwne. Ćpuny, narkomani, pijacy i podobna chołota, zbieranina z rynsztoków kretynizmu. -------------------------------------------------------------------------------- Dnia: 2012-01-25 21:15:29 napisał(a): johnny demonic Komentarzy: 53 Czy administrator ma jakiś pomysł na wywabianie takich plam ?
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzięki. Oczywiście ban. Wszystkie jego wpisy skasowałem. a.
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie widziałem Twojego pytania. a.
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znalazł się prędko dowód na to że to możliwe, a więc skoro technicznie wykonalne, to ja niniejszym również się upraszam.
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Co innego usunąć 10 wpisów, a co innego 1450 (jak Ty chcesz).
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jak Ci napisałem na PW. Nie ma problemu z usunięciem konta, ale ja z automatu nie będę kasował ~1400 wpisów z bazy, bo coś posypie się po drodze i cała tabela ulegnie uszkodzeniu (a już tak kiedyś było). Chcesz usunąć swoje wpisy to po prostu musisz klikać "usuń" przy każdym. A konto samo mogę usunąć i zaraz, jak tylko dasz znać. a.
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 dzięki, dopiero teraz zauważyłem PW. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi