Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @wiedźma ciekawie o akcie twórczym z metaforą gotowania w tle. Mnie się podoba takie poetyckie danie i chętnie je skosztuję. Interesujący pomysł na wiersz. 
    • Z tym kołowrotkiem to tak jakby miała się urodzić śpiąca królewna, to żebym nie była tą jedną bez dobrego życzenia..  Wielu wiosen takich pełnych nadziei dla Was :)  
    • wygoogluj mnie a jeśli jestem wiesz o mnie wszystko  
    • @Berenika97Lustro ma chyba każdy, ale nie wiem czy każdy w nie patrzy, a jeśli patrzy , to co w nim widzi :) A co do kota, to należy wziąć pod uwagę uczulenia :)) Pozdrawiam:)
    • Odwieczne pytanie  " Co na obiad "?     Przepis   Biorę nóż.   Jak pióro.   Kroję   każdy wers.     Cebula płacze.   Ja nie.   Powstaje dramat.     Sól sypię do smaku   jak metaforę.   Za dużo – zepsuję.   Za mało – nie trafi.     Woda wrze.   Wrzucam wers.     Próbuję.   Za mdłe.   Doprawiam milczeniem.   Weny brak.   Dodaję uwagi.   Reakcji brak.     Nie gotowe.     Surowe nie smakuje.   Przypalone gryzie duszę.     Nakładam na talerz.   Smacznego.   Zjemy razem ?    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...