giga darejko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pewien kaczor, spod Fromborka, zrobił kaczce swej fikołka, A później drugiego. Czy wiecie dlaczego ? Bo nigdy nie robi kaczce trzeciego.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zaś gęgawę z Casablanki gdy ja posiadł mąż cyranki sumienie targało, że to co się stało oplotkują koleżanki.
giga darejko Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 A zielonej żabie z Pszczyny pismo wysłał sam wójt gminy, że kumka noc całą, a więc, za to pałą oberwie w prezencie na imieniny.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Mój imiennik - wieś Żabowo zachowuje się wzorowo do czasu jedynie bo gdy ćpa to - płynie a to ponoć jest niezdrowo.
giga darejko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 A moja ciotka - Miasto Płynie przechowuje w szafie mumie jedną głaska i z nią gada ta jej za to na dobranoc bajki opowiada. P. S. "Miasto Płynie" to animowany film muzyczno-dokumentalny o tematyce społeczno - politycznej ;)
Rekomendowane odpowiedzi