Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Cześć o/ Co tutaj nowego?

giga darejko

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby nie zaproszenie na e-mail

No i pierwsze śliwki - robaczywki za mną, dodało mi jedynie tych parę słów powyżej ;) Ale co tam, skoro marianna przetrwała tutaj tyle lat, to może ja spróbuję nie zrażać się drobnostkami ;) pozdrawiam tych, którzy mnie pamiętają i tych, których ja zapamiętam de novo ;) Szczęśliwego Nowego Roku ;)

Więc co nowego tutaj spotkam ?

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Mój pierwszy wiersz pochodzi również z 2006 roku ;) Pamiętam Twoje wiersze jako takie kwiatowe przede wszystkim, takie milusie, jak w Świerszczykach dla dzieci (Świerszczyki dla dzieci pewnie pamięta jeno moje pokolenie ;P ). Regulaminu nie złamałam ale powróciłam teraz na zaproszenie p. Andrzeja, który przypomniał mi o tym portalu w e-mail'u do mnie. I cieszę się z tego powodu bo fajnie znowu pozawracać sobie głowę twórczością, która sprawia mi przyjemność a o której zapomniałam w natłoku spraw codziennych ;)

P.S.I nie jestem znaną poetką, jestem taka jak wszyscy na tym portalu: fanką składania słów w niezliczonych kombinacjach wyrażających jakieś emocje, w kombinacjach, które nie mają racji bytu w mowie potocznej pozdrawiam ;)