Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @bazyl_prost   Dziękuję!  Czajnik wyłączony. Czekam na przypływ.    Prawda rzadko bywa letnia. Albo parzy, albo orzeźwia. :)  @bazyl_prost   twoje haiku jest również bez wyrazu to nie haiku   :)                    Czy chodziło Ci o produkt haikopodobny? @Annie   Bardzo dziękuję!  To  prawda, to jedna z najtrudniejszych form. Ale to zmuszanie się do kondensacji myśli ma w sobie coś medytacyjnego.  Serdecznie pozdrawiam. :)  @Christine  Bardzo dziękuję! Masz rację!  Wykorzystałam tu podwójne znaczenie słowa " wyraz" . :)     Serdecznie pozdrawiam. :)   
    • @Nata_Kruk   Serdecznie dziękuję! To naprawdę mobilizujące słowa.   Serdeczności :))) 
    • @Nata_Kruk Dziękuję za uwagi może być bycie , Rozdzieliłem ,bo wyświetlało osobno w tytule ,,ść,, Dinozaury dałem, bo ekolodzy uważają, że planetę ktoś niszczy...dbać jestem za,ale czy będzie istniała to siła wyższa.  Pozdrawiam serdecznie  Miłego wieczoru    @Nata_Kruk

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Na same słowa... po.. wielkim wybuchu.. mam dreszcze. Czytam sobie... Kilka chwil po... Podoba mi się wejście w treść, ten rozstrzał pomiędzy, ale to prawda... tam czas może rozciągać się w nieskończoność, zanim...

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dalej też ciekawie... każde miejsce i czas dobre, by zajrzeć w siebie.
    • @lena2_   Bardzo dziękuję!     To dla mnie ogromnie ważne, że wiersz stworzył tę atmosferę. Te dawne obrzędy miały w sobie coś naprawdę magicznego - tę granicę między światami.   Serdecznie pozdrawiam. :)  @Annie   Bardzo dziękuję!     Dokładnie - to był czas, kiedy światy mogły się spotkać. Ta idea zawsze mnie fascynowała i chciałam ją jakoś uchwycić. Serdecznie pozdrawiam. :)  @Christine   Bardzo dziękuję! Masz rację - te słowiańskie korzenie są fascynujące, a często zapominane. Co do następnych wierszy - zobaczymy, co przyniesie inspiracja. Temat na pewno nie jest wyczerpany :) Serdecznie pozdrawiam. :) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...