Ela_śmigielska Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Z każdą łzą, która płynie po mej twarzy, spływa ze mnie cały żal. A na jutro, jeszcze tyle miałam marzeń. Nie wiedziałam, że dziś skończy mi się świat.. W świetle świec, ciągle widzę Twoje oczy. Mija czas, a ja wciąż nie umiem żyć. Choć mą krew monotonnie serce tłoczy, ja nie czuję jak przez palce płyną dni Nie wiem ile pełnych wspomnień będzie nocy, Ile jeszcze przepłakanych będzie dni.. Kiedyś znów, słońce ujrzą moje oczy. Tobie też , tylko pięknych życzę chwil..
Ela_Ale Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Myślę sobie tak: napisano już tyle "gorzkich żali" o tęsknotach, porzuceniach, płaczach i powrotach, że taki tekst, jak ten, nie zatrzyma niczyjego wzroku. Przepraszam, nie wiem, czy niczyjego. Mojego - już nie. "Oczy" trzeba na pewno wyrzucić, zapłakane - tym bardziej. Pozdrowienia. E.
Gość Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 stety nie poruszył utwór. pozdrawiam.
Janusz_Ork Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Elu, ja rozumiem ból peelki, ale te emocje trzeba jakoś przełożyć na język poezji. Radzę, choć samemu nie zawsze mi się to udaje, dlatego nie publikuję już niczego na forum. Dalej próbować. Pozdrawiam. J.
Rekomendowane odpowiedzi