Gość Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Na marginesie życia moje imię wpisano. A przecież ja jestem, oddycham, żyję i czuję... To wciąż ten sam kawałek papieru. Wpisz na nim na nowo historię. Naszą. Tylko proszę, bez sympatycznego atramentu. Pozwól mi stać się pełnią... ale czego? Papieros zgasł... Wena ulotniła się wraz z dymem niknącym w rzeczywistości. A.Z.
MIGUEL Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 smutne te Twoje wiersze Ciarko, ale ładne ;) pozdr. M
Gość Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 "- Jak się nazywa to uczucie w głowie, uczucie tęsknego żalu, że rzeczy są takie, jakie najwyraźniej są? - Chyba smutek, panie." -Terry Pratchett Czasami smutek jest piękny, a czasami nie. Miłego M.
MIGUEL Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... a najsmutniejsze w tym wszystkim jest to "czasami" ;) pozdr. M
Lilka_Laszczyk Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Podpisuję się pod moim przedmówca. Smutne jest wszystko to co piszesz. Ale ponoć smutek i inne takie niechciane nastroje sa doskonałym imperatywem do pisania własnie... pozdrawiam troche wesoło majac nadzieję, na użyczenie mojego nastroju.
Rekomendowane odpowiedzi