Agata_Lebek Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yeha-Noha- Ly-O-Lay Ale Loya:)ღ ♫ ♪ ♫ !!:)))) www.youtube.com/watch?v=Em2R3Maj_2w
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mam już D&A od Ciebie !;)) W odpowiedzi trochę śpiewu i ruchu; www.youtube.com/watch?v=lblGcFus9Mo Rozgrzałam się małpką od Ciebie :)) I świeżutki Coldplay puszczam z krążka "Mylo Xyloto" (tytuł obrósł w legendy, a znaczenie nadal pozostaje zagadką) www.youtube.com/watch?v=sqlseCX3MYk&feature=related
Dorota_Jabłońska Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Ach taki tam.. nastrój przed zbliżającym się świętem ;) lllaaa la la llaaaa la! Bo ja tak umiem się znaleźć! Jak nikt! Jak nikt! :)))))) www.youtube.com/watch?v=DdvuJCd_NFg
Agata_Lebek Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mam już D&A od Ciebie !;)) W odpowiedzi trochę śpiewu i ruchu; www.youtube.com/watch?v=lblGcFus9Mo Rozgrzałam się małpką od Ciebie :)) I świeżutki Coldplay puszczam z krążka "Mylo Xyloto" (tytuł obrósł w legendy, a znaczenie nadal pozostaje zagadką) www.youtube.com/watch?v=sqlseCX3MYk&feature=related Dziękuję, jeszcze dodam coś z debiutanckiego albumu (ukryty bonus) Life is for Living ;)) www.youtube.com/watch?v=4YM3gJWUBso i www.coldplay.com :))
Sam jeden Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 a może po norwesku? Zajefajni są: www.youtube.com/watch?v=aQLYvgZckVc&feature=related dla wygładzenia atmosfery: www.youtube.com/watch?v=wgKsttAW9yM&feature=fvsr
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie mam tego na płycie :( Zabieram :)) I trochę w bok od Coldplay na dobranoc: www.youtube.com/watch?v=XOvkFUX20Sc&feature=fvst
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To na dobranoc dobranoc syntezą (prawie) się żegnam: www.youtube.com/watch?v=O8SW6tiveLM
Dorota_Jabłońska Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Dzień dobry, Lübow www.youtube.com/watch?v=2Jc4pF_W2pY
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Ananau :)) www.youtube.com/watch?v=njDwElfAGOg
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 X2 ! :))) ;P www.youtube.com/watch?v=a4naoHdZxw8
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Plus Tatanka konertowo ; www.youtube.com/watch?v=kXzUO-CkKeo i Chirapaq www.youtube.com/watch?v=aVZWSTyS6og :))
Sam jeden Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 :))) www.youtube.com/watch?v=1tPUJxo7DR0&feature=fvsr Przepowiednie Hopi! i pozostając w temacie Indian, choć teraz w tytule (:) : www.youtube.com/watch?v=KfJN0XRGdr4
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 To jeszcze coś ze strychu ;) : Wouldn't It Be Good - Nick Kershaw www.youtube.com/watch?v=AYMAtbq0bjY
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Leonard Cohen - Suzanne www.youtube.com/watch?v=otJY2HvW3Bw
Sam jeden Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Pojechałaś, Agatko :) Nicka słuchałem, pogłaśniając nieznośnie potencjometr, ku utrapieniu towarzyszy ( nie tych z Partii :)) Odreagowuję koncertowo ( mniej więcej, tyż z tego okresu beztroskiego)(: www.youtube.com/watch?v=AyebnhDD5Cw
Dorota_Jabłońska Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Tu wyobraźnia przybiera postać ciała, by dotknąć tego co nieujmowalne :) www.youtube.com/watch?v=ic4PQ-tnwJw
Anna_Myszkin Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Takie Tango oswaja upiory zimy ;) Niestety, do lata nie będzie lata ;( www.youtube.com/watch?v=iNiUG33rSyY&feature=related Dobranoc :)
Sam jeden Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Dobranoc, dobrej nocy www.youtube.com/watch?v=TJBxzSPjWwk
Anna_Myszkin Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Ania Dąbrowska na przerwanie ciszy :) www.youtube.com/watch?v=_I8IQyNnPls&feature=related www.youtube.com/watch?v=sUROcognBxU&feature=related
Sam jeden Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Pod ten słoneczny dzień wygrzebałem staroć, ale niezłą chyba? www.youtube.com/watch?v=16h6vLy6n4A :)
Rekomendowane odpowiedzi