Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 16 152
z żalem podglądam
kalendarz któremu
dzień za dniem
umyka
uciekają wschody
i zachody - kolejne
dni tęczy i motyla
z żalem patrze by
po chwili muc się
uśmiechnąć doń
w nagrodę
za to co było jest i
będzie za pamięć
o tym i tamtym
że to świętuje
z żalem nań zerkam
bo przecież i mnie
tym przemijaniem
dotyka
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
z żalem podglądam kalendarz któremu dzień za dniem umyka uciekają wschody i zachody - kolejne dni tęczy i motyla z żalem patrze by po chwili muc się uśmiechnąć doń w nagrodę za to co było jest i będzie za pamięć o tym i tamtym że to świętuje z żalem nań zerkam bo przecież i mnie tym przemijaniem dotyka -
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Inni mówią, trzeba korzystać, bo życie jedno.. albo.. trzeba, póki mogę. Jestem zdania, że wszystko powinno być w odpowiednich proporcjach, zależnie od wieku danego ludzika. Odrobina szaleństwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła... ;) Ogólnie, podoba mi się, choć ma w sobie nutkę 'pouczania'... ale może akurat do kogoś trafi... :) Dobrego lata... -
... zgadzam się z tymi słowami. Dobrze, że dajesz 'tłumaczenie'... łatwiej ogarnąć całość treści. Hej... -
... bardzo lubiłam tę wokalistkę... fragment, jw. świetny. Spokoju na noc, Anno. -
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@Annna2 Pięknie od serca....na progu domu Twego bukiet Ci zostawiłam z najdroższych kwiatów polnych.Wciąż tam na łące są....wiem i pamiętam mamo.Dziękuję za przywołanie wspomnień Anno.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne