Zbyszek_Dwa Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 spartański kwiat na skrawku zieleni dziecko na widok matki w bramie psiak kromką chleba przytulić zwyczajność w każdy zmierzch światłem następnego dnia i cierpliwość łanów po każdy brzeg milknie szmer piasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresa943 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przepraszam Zbyszku, choć to nie warsztat, ale muszę zamieszać :), tak mniej więcej czytam ten wiersz: spartański kwiat na skrawku zieleni dziecko na widok matki w bramie psiak z kromką chleba przytulić zwyczajność zmierzchu światłem następnego dnia cierpliwość łanów i szmer fal na piasku wciąż zamiera echem oczywiście to tylko moja sugestia a Twój wiersz, jednak radziłabym dopracowanie warsztatowe, bo zamysł tego wart ;) serdecznie pozdrawiam :) Krysia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi