Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• /dlaczego przekładam gwoździe i kalendarze?/   oderwane z pamięci  przeliczam pod jedno   gdy bez powrotu odczucia - słabną w obawie, że tylko się śniło sprawdzam stan byłych współcodziennych   wybite pod datą widzę, kiedy się przy-darzyło   mam pewność  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Bożena De-Tre pięknie napisane   :) zgoda, słoneczko niczemu winne świecąc i otulając ciepełkiem nie myśli przecież tylko o sobie   bez winy są nawet i drzewa   wszystko to liście, liście, liście! zaszumią w głowie kiedy od barw już dumne i ciężkie znają swe piękno - prawdziwą siłę   cóż, nie ma przebacz  

@JWF prawda to moje czwarte imię dziękuję za odbiór.
    • na scenie rodzin te dramaty z sensem bez sensu bez potrzeby ładnie ujęła w swej piosence artystka Basia Raduszkiewicz    
    • @Nata_Kruk   rozumiem, że poezji robi się naaajprzyjemniej gdy pisze się ją czysto, foremnie ja jednak próbuję różnokształtem - jak ze mnie wyjdzie, tak się bazgrze   i może pani mi jednak wybaczy że nie zechciałam się tutaj...przyciaśnić?   ;)   co do listowia, podziwiam pisarską intuicję! wpierw błysło mi tym słowem właśnie!   wrócić więc myślę skoro i w drugim podobnie się garnie  

a poważnie to dzięęęękuję za odbiór. przyjmuję uwagi. no ba!      
    • Prezes Prawa i Sprawiedliwości wskazał na konieczność zmiany w Polsce konstytucji - na taką - której - jak mówił - jednym palcem nie będzie można wywrócić, podczas niedzielnego wystąpienia w Opolu pan prezes Jarosław Kaczyński ponownie przestrzegał przed migracją, która - w jego ocenie - grozi zagładą naszej cywilizacji.   Źródło: Bankier    I jak wynika z tego tekstu: chodzi o nowelizację pewnych artykułów z ustawy zasadniczej, które będą krokiem wstecz - ku państwu sakralnemu - judeochrześcijańskiego.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...