tolekbanan Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 w twoich tęczówkach gra muzyka zanim popatrzę na zegarek przytulę usta do policzka przykro mi słonko czas do zajęć niewiele tutaj można zmienić wiesz kiedy sen zakupy pralnia żyję w zwężeniu twoich źrenic niedoskonale idealna niczego nie chciałbyś uronić nosisz na rękach w sukni zwiewnej jak wodę w zagłębieniu dłoni tak delikatnie i tak pewnie nasz wieczór cicho mówi jestem zachłannym tańcem gwiazd zamyka w nocnym stoliku czas i przestrzeń w twoich tęczówkach gra muzyka
janusz_pyzinski Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 całkiem zgrabny tekścik - pozdrawiam
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. Bardzo zgrabne to "bolerko" i nieźle zatańczone.Podoba mi się rytm i rym wiersza. "żyję w zwężeniu twoich źrenic" obrazowe. Całość spina fana klamra "w twoich tęczówkach gra muzyka" i niech gra. pozdro
jacekdudek Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. choć rymy, da się posłuchać, pozdrawiam
tolekbanan Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 miło,że trafia także w bezrymowe gusta;-)
kaligraff Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 "taniec gwiazd" -----------nie nazbyt oklepane? bo całość płynie jak...muzyka!
Pablo_Pikaso Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 wnosząc po tytule, chciałoby się jeszcze i jeszcze; nie znalazłem; to nie jest takie łatwe, jakby się wydawało :D pozdr
Rekomendowane odpowiedzi