Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
wierszyki 2 323
Rymowanie i nadawanie tytułów z bardzo sporym dystansem do samego siebie w poezji.
Jest jak najbardziej ok. w takim Założeniu.
Pzdr
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez wierszyki · Opublikowano
Obserwacja i doświadczenie. Dwie metody badawcze, z których korzysta nauka. Rozdział pierwszy podręcznika do przyrody, klasa czwarta. Nawet bajki są z zombie-akami i innymi tego typu podobnymi. To prawda. Patrz szata graficzna podręcznika do zerówki. Moje dziecko w pierwszym odruchu się tego bało. Rodzina zielonych ludków. Pzdr. -
Rymowanie i nadawanie tytułów z bardzo sporym dystansem do samego siebie w poezji. Jest jak najbardziej ok. w takim Założeniu. PzdrZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Fajnie, że się przydaje ;) Dziękuję za komentarz:) -
Tekst znam. Bo to Twój tekst. A głos? Taki jakby Kazik czy cóś? Sam to wszystko zrobiłeś? Nie mam pojęcia jak to się robi, w jakim stopniu muzyka jest oryginalna. Chętnie bym się dowiedziała, gdybyś chciał przybliżyć jak się za to można zabrać. Na pewno zdradza preferencje własne. PozdrawiamZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez sam_i_swoi · Opublikowano
(jakiś pomysł na dźwięk i głos?) przeżyj to sam i w rytm się wczuj komponuj słowa i pójdź w ruch motyw przewodni zgasł zamknięty w skrzydłach motylich dźwięk zobaczyć znów w zapachu nut jesienny liść kolejny spadł i zimno tu w objęcia wpaść słonecznych dni i ciepłych rąk jak mgła co nie wie skąd przychodzi i cisza i śpiewu brak opuścił ptak ostanie gniazdo nawet dzień skracając krok rozmydlił cień a księżyc stłumił deszczowy szum nie przyszedł sen bo srebrny pył nie przymknął powiek nie walczę o okruchy dawnych lat o wilczy głód zgaszonych wspomnień z przestrzeni lat przypomnij jak było nam i ja zapomnę tę łzę rozstania nie pamiętam niewartych zapamiętania złych dni echo umilkło znów a jesień cała w złocie rozdana ostatnia karta
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne