Mateusz Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem tu właściwie by dość chamsko poza tematem się przywitać:) z pewnych względów na innym koncie:) mam nadzieje że pamiętasz kokopustelnika? Wróciłem po ogromnej przerwie by szukać natchnienia. Co do wiersza to ładny ale ja się chyba wypaliłem bo siedzę i patrze na tą nowoczesną poezję i chyba jestem zabytkiem jakiejś epoki smoków bo moja twórczość dawna i obecna tu nie pasuje
Bea.2u Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem tu właściwie by dość chamsko poza tematem się przywitać:) z pewnych względów na innym koncie:) mam nadzieje że pamiętasz kokopustelnika? Wróciłem po ogromnej przerwie by szukać natchnienia. Co do wiersza to ładny ale ja się chyba wypaliłem bo siedzę i patrze na tą nowoczesną poezję i chyba jestem zabytkiem jakiejś epoki smoków bo moja twórczość dawna i obecna tu nie pasuje a gdzie ta obecna?
ja_bolek Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2017 Czar zieleniaka. Z La Befaną w tle. jan_komułzykancie, w naszej damie trefl czuję dzisiaj ocet do moszczu nie dodano siary
befana_di_campi Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Może w"twojej - karcianej - damie trefl" [masz przecież talię?] bo ta, która odpowiada nie przypomina sobie, że z tobą gdzieś i kiedyś była? A tak na marginesie: jest przecież ocet balsamiczny... ;-) Edytowane 22 Listopada 2017 przez befana_di_campi (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 polecam lipowy balsam A tak na marginesie : >>> Befana ... Feb - od tyłu też
Rekomendowane odpowiedzi