Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Promocja trwa krótko, potem trzeba zorganizować, zapracować, kupić, pożyczyć, wymienić za coś, zawłaszczyć.... 
    • @violetta Miejmy nadzieję,ale mnie się wydaje,że chęć posiadania (w szczególności u kobiet) będzie silniejsza, niż wszelkie rozsądne idee.
    • @andreas energia cyrkuluje, niedługo będzie blackout u nas. zmienia się energia na całej kuli ziemskiej, za dwa lata będzie mutacja genowa z nowymi ludźmi, które będą się rodzić. Homo sapiens się kończy. To wszystko widać co się dzieje z przyrodą i z ludźmi. Będzie nowa generacja ludzi. Budzi się nowy świat. Globalizacja cała upadnie, zmierzamy, żeby powstał raj. Nowi ludzie będą mieli inną całkiem świadomość, niż my obecnie. To „więcej”, że chcę mieć więcej, konsumpcjonizm zniknie, bo to wszystko kosztuje. Nowa ludzkość z nowym genem to zmieni. 
    • @Robert Witold Gorzkowski   Tak, jesteśmy na polskim portalu i regulamin nie zabrania używać obcych języków, tłumaczeń, maksym łacińskich i makaronizmów - to nie jest portal o charakterze niszowym, tylko: twórczym, rozwojowym i wolnomyślicielskim...   Łukasz Jasiński    @Naram-sin   Niech pan zacznie najpierw czytać z pełnym rozumowaniem i odpowiadać na moje pytania, a zresztą: kim pan w ogóle jest, aby mnie personalnie atakować? Pańskie komentarze nic wspólnego nie mają z merytoryczną krytyką, dodam: wie pan - co to jest kultura osobista? Gdzie pańska tożsamość - imię i nazwisko i zdjęcie - twarzy?   Łukasz Jasiński  @violetta   Dokładnie! Język włoski, francuski i hiszpański to języki romańskie i podobnie jak język polski, rosyjski i czeski - to języki słowiańskie - te języki posiadają posiadają duszę...   Łukasz Jasiński 
    • @honeybeeYT17   Informuję pana, iż przekroczył pan wszelkie granice przyzwoitości - zgłosiłem pański profil do natychmiastowego zablokowania, de facto: wyrzucenia - panu Mateuszowi Konkielowi.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...