Liryczny_Łobuz Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Patrzę z góry kiedy sięgasz po kolorową okładkę Uśmiecham się kiedy swoimi dwoma zębami próbujesz jej smaku "Smaczna lektura"? - pytam odpowiadasz Uśmiechem i podajesz mi niedojedzony kęs Poety Kiedyś tak samo podasz kwiat swojej pierwszej dziewczynie pochylam się i odbieram Dar z twoich ciepłych dłoni patrzysz wyczekująco czy " trafiłeś w mój gust" Nie martw się chłopcze od ciebie przyjmę każdy Wyrok a Tej Pierwszej powiedz kiedyś to samo co mnie, dzisiaj: "Da-Ba-Da-Di-Ba ! " na pewno będzie zachwycona jej serce to zrozumie ... a i Tuwim będzie kontent.
wanesa_ciska Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Miło się czyta ten monolog o dwóch facetach ,,,,pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Marku???????? zostałeś DZIADKIEM! gratuluję :))))))))))) najserdeczniej! :* a wiersz? dziadkowy taki - mniam!
Liryczny_Łobuz Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Wannes'o - bo to nie prawda, że faceci to tylko o jednym! Pozdrawiam męskim uściskiem :) M.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Oj Magdo! Kto wcześnie zaczyna ... to tak ma. A swoja drogą - to fajnie być już dziadkiem, a jeszcze oglądać się za "babkami" :)) :)* M.
wanesa_ciska Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No proszę , widać że jak wnuczek w dziadka pójdzie świat nie zaginie heheheh, to tak pod wrażeniem tego uścisku ,,,pozdrawiam
Liryczny_Łobuz Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Bo widzisz dziewczyno - my faceci dopiero z czasem poznajemy wartość "przytulasków" i chciałbym, żeby mój wnuk nauczył się kiedyś je rozdawać, tak jak dzisiaj rozdaje uśmiechy. A teraz - co powinno być kontynuacją "męskiego uścisku" ? BUZIAAAAK!!!
wanesa_ciska Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Waw dzięki ,a to wszystko dzięki kolorowej okładce ,,,heheh pozdrawiam
Liryczny_Łobuz Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Tak, tak - dzięki "kolorowej okładce", bo to była książka " Płacze Pani Słowikowa ..." i na obrazku była strapiona ptaszyna. No więc jak kiedyś-kiedyś i mojemu wnukowi zdarzy się "niepowrót" do domu - to przecież MUSI wtedy wrócić z kwiatkiem i gotowością "utulenia" Czekającej - jak już ta, wykrzyczy te swoje wszystkie "kobiece racje" :)) No i jeszcze przed nimi caaała noc na "przeprosiny". Wiesz przecież, że - "czym skorupka..." - i o tym właśnie jest ten wierszyk. Cmok! - M.
wanesa_ciska Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Oh te biedne Słowikowe , jak mają tak wyedukowanych Meenów i potrafią się dzielić ,to bardzo proszę.hehe pozdrawiam
Liryczny_Łobuz Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Motto: "Kobiety udają orgazmy, żeby utrzymać związek. Mężczyźni udają związek, żeby utrzymać orgazmy." .................................................................................. Sama pewnie zauważyłaś, że coraz mniej dookoła tych "wyedukowanych" kawalerów - no to jeden Wam przybędzie :)) No i może , kiedy ubędzie "Erotumanów" - moje motto straci na prawdziwości? Czego Nam Wszystkim Życzę! M.
Rekomendowane odpowiedzi