Koval_ZNowin Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ludzie z kolorowymi imionami bez kształtów muszą być impresjonistyczną wizją mają twarze w postaci słoneczników dojrzewających pod pędzlem i nasiona wypełnione duchowością strzelistej katedry mam na imię skała
Biała Lokomotywa Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawie, zastanawiam się czy potrzebny jest wers "bez kształtów". Podoba mi się druga i trzecia strofa. Pozdrawiam:)
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czytam sobie bez "z kolorowymi imionami". Jak dla mnie ciekawie Kovalu - jak to zwykle u Ciebie - zwłaszcza zakończenie. Pozdrawiam.
Koval_ZNowin Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawie, zastanawiam się czy potrzebny jest wers "bez kształtów". Podoba mi się druga i trzecia strofa. Pozdrawiam:) Bez kształtów byli by niepełni:) pozdrawiam serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez imion również niepełni. Pozdrawiam:)
Agata_Lebek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawno do Ciebie nie zaglądałam, jestem miło zaskoczona. Dobry wiersz, wiersz jak skała, skała jak Piotr ;)) Z pozdrowieniami A.
Koval_ZNowin Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawno do Ciebie nie zaglądałam, jestem miło zaskoczona. Dobry wiersz, wiersz jak skała, skała jak Piotr ;)) Z pozdrowieniami A. Od dłuższego czasu sam rzadko bywam. Dziękuje i pozdrawiam serdecznie:)
Pan_Biały Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Van Gogh ciachnął sobie ucho jeszcze bym dodał wiersz jest dobry, wchodzi na terytorium nihilizmu a ten obszar jest mi bliski pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 bardzo wymowna puenta serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi