Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

z cyklu wiersze dla dzieci(((-:

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

byłem parę dni temu na obozie kadry małopolski w gimnastyce z moimi zawodnikami i z ośmiolatkami grałem w scrable, dali radę(-:, słowa takie jak metafora kontempluję były co prawda trudne ale dla tego jest taki zawód jak nauczyciel, żeby malucha nauczył. Choć panie Kamilu dzieci nawet gimnazjalne mają problem z czytaniem ze zrozumieniem więc wątek na dłuższą dyskusję.
pozdr

p.s "złotobarwne" jak piszę razem to mi słownik podkreśla na czerwono)-:
pozadr

nie zawsze trzeba liczyć na korektor internetowy (czerwona kreska...) warto mieć wiedzę ogólną , ale przy kłopotach w internecie jest dziesiątki słowników różnej maści, są porady językowe itp itd

pozdrawiam

tak więc dziękuję za baczne oko i poprawię błąd
pozdr

Mickiewicz mieszał jeszcze bardziej , a w niczym mu to nie przeszkodziło , wręcz przeciwnie np. W 'Panu Tadeuszu' opis sadu i ogrodu - totalne pomieszanie - chodziło o wspomnienie , wrażenie , cieszenie się obrazami z przeszłości

Wierszyk śliczny
Pozdrawiam Stary Kredens

Mickiewicz mieszał jeszcze bardziej , a w niczym mu to nie przeszkodziło , wręcz przeciwnie np. W 'Panu Tadeuszu' opis sadu i ogrodu - totalne pomieszanie - chodziło o wspomnienie , wrażenie , cieszenie się obrazami z przeszłości

Wierszyk śliczny
Pozdrawiam Stary Kredens

dziękuje
pozdr

Wierszyk śliczny
Pozdrawiam Stary Kredens

no i chcesz pan powiedzieć , że to logiczne!

podziwiam - tiu niczemu nie można się dziwić - payton się kłania

autor ma tego świadomość i zrobił to z umyślnie((-:
pozdr

Macieju lepiej sie przyznać do błędu wynikającego z niewiedzy niż brnąć w śmiesznośc , wszak pan Mithotyn ma niezaprzeczalną rację , a ci co ci kadzą najnormalniej cie podpuszczają :) - chcesz, brnij w to i się osmieszaj coraz bardziej, bo oni ośmieszając sie nic nie ryzykują , bowiem to twoja sprawa

autor ma tego świadomość i zrobił to z umyślnie((-:
pozdr

Macieju lepiej sie przyznać do błędu wynikającego z niewiedzy niż brnąć w śmiesznośc , wszak pan Mithotyn ma niezaprzeczalną rację , a ci co ci kadzą najnormalniej cie podpuszczają :) - chcesz, brnij w to i się osmieszaj coraz bardziej, bo oni ośmieszając sie nic nie ryzykują , bowiem to twoja sprawa

och jak się ośmieszyłem jest mi niezmiernie przykro, biję się w pierś i lecę czym prędzej do spowiedzi(((-:
pozdr