A może
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Konrad Koper 4 185
dwanaście wzgórz,
bliżej przy żywym strumieniu siedem wież;
na trzech są zegary,
wskazujące wszystkie minuty.
Pod jednym pałacem skrywa się trzynaście myszy.
Poeta wszystko zlicza.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Roma · Opublikowano
@Migrena możesz, jasne, że tak. Twoja spojrzenie jest dla mnie ważne i bardzo Ci za nie dziękuję. @Jacek_Suchowicz dziękuję i również pozdrawiam. -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
do dzisiaj ja nie wiem kto w kim pomieszkuje że ona we mnie jest czasami to czuję i ja też jej nieźle daję się we znaki uporem pragnieniem krzyżuję jej szlaki miast drogą co wiedzie mnie prosto do Niego kluczę i skręcam na prawo i lewo :))) pozdrawiam -
Przez Konrad Koper · Opublikowano
dwanaście wzgórz, bliżej przy żywym strumieniu siedem wież; na trzech są zegary, wskazujące wszystkie minuty. Pod jednym pałacem skrywa się trzynaście myszy. Poeta wszystko zlicza. -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
@Relsom a po co słuchać ciche przestrogi czy jest naprawdę się czego bać to zmiana formy każdy wie o tym wyjście z materii by być wśród gwiazd :))) -
Przez Zawierucha7 · Opublikowano
nasza mała stabilizacja to Zorgonów i Klingtonów racja! galaktyczne pejzaźe srebrzą się w wanadowych sercach robotów a wiosna radosna otumania Rumcajsa nęci Hankę wabi Cypiska czy dwaj inżynierowie stworzą demona drugiego rodzaju żeby zbójcę Gębona pokonać? tańcują w murowanej piwnicy... .....zbójnicy walc. tango. samba. czas karnawału nadchodzi!
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi