Ludwik Perney Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 . Posłał więc swoje usługi, żeby zaproszonych zwołały na ucztę, lecz ci nie chcieli przyjść. Elokwentne zaproszenie wysłałem wiadomością do wielu odbiorów. Uczta weselna syna eksploduje splendorem – na samą myśl pot spływa ze skroni. Uniosę brew, półnagie kobiety poruszą powietrze. Sprzymierzeńcy i podwładni sprawdzają pocztę wieczorami. Cieszy mnie nadchodząca gloria, odświeżam stronę zbyt często – matki śpiewają pieśni o mojej cierpliwości. Spalę serwery, wymorduję rodziny konstruktorów filtrów, jeśli te wrzuciły moją wiadomość do spamu – królowie, bogowie, ostrzegam: nie drwijcie, bo upokorzę, a ścierwa przybiję do pali.
eleanor abernathy Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 To jakiś obłęd ? Sama kontrowersja wiersza nie czyni. Pozdrawiam
Ludwik Perney Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 obcowanie z poezją wymaga odrobiny otwarcia - nie na kontrowersje, bo tych wcale tu nie ma, tylko na odmienną myśl, odmienne spojrzenie. Za niesmaczne uważam tak pochopne oceny moich intencji.
Ludwik Perney Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 :-) chwilka, przecież pod tym wierszem wypowiedziałem się tylko raz. przekłamanie w motto jest celowe, być może w kontekście innych wierszy tego cyklu bardziej zrozumiałe będą moje intencje. w każdym razie dziękuję za uwagę :-)
Mateusz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Marku Ty to masz cierpliwość. wszak na indolencje niektórych komentatorów nie ma lekarstwa(znów mnie chyba zabanują za prawdę - dzisiaj jest pierwszy dzień po miesięcznym odbanowaniu) Myślałem, że u nas bywa najgorzej - teraz już chyba wiesz , że nawet przy nieobecności Berele głupota ma ...a zresztą- sam się przekonałeś , że kamil może zbyt dużo gada, ale uczciwie. Panie Krzywak proszę o bana za słowo indolencja
Rekomendowane odpowiedzi