Agata_Lebek Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 ulatuje przez deszczułki noc rozproszona migotaniem na południku magnetycznym i równiku niebieskim zmysły
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mądrej głowie dość dwie słowie Dzięks, pozdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto znana Agatka nocą rozproszoną oferuje zmysły, biorę, i tyle.
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto znana Agatka nocą rozproszoną oferuje zmysły, biorę, i tyle. Dzięki Stefano :)) Pozdrawiam.
janusz_pyzinski Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 zmysły,czyli cała Ty - niebieski równik i magnetyczny południk,noc rozproszona migotaniem i jakoś mało mi Ciebie pozdrawiam serdecznie
eleanor abernathy Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Można pięknie poukładać słowa, tylko co z tego wynika. Bo chyba nie miało być tylko ładnie i zmy(s)łowo? Pozdrawiam
Marek Konarski Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Przez żaluzje wpada dzień, ulatuje noc...To jakby oddawanie energii przez zmysły pobudzone ciepłem i światłem, mikro i makrokosmos "podglądające" się wzajemnie przez deszczułki, jednocześnie intymność, tajemnica i fascynacja... Pani małe formy, przypominają w odbiorze sztukę parzenia herbaty, wymagają czasu, spokoju i dbałości... :)
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze więcej ? No dobrze, postaram się ;)) Dziękuję. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie dość sporo wynika, a co dla Czytelnika to już sprawa jego wyobraźni. "Ładnie i zmysłowo" - bardzo mnie to cieszy :)) Dziękuję. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No Panie Konarski toś mnie Pan posmerał pod włos ;)) Aż chce się czytać i pisać. Pięknie dziękuję. Komentarz - klasa :)) Pozdrawiam.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Mnie w zupełności wystarczy, słów wyważonych jak na wadze aptekarskiej, ale wiele znaczących. Pięknie Agatku. Pozdrawiam :)
Ran_Gis Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 - żaluzji... ma jeszcze z boku dwa sznurki , więc pociągnąłem... widać jescze lepiej. pozdrawiam czułki.. Ran
miet dlugolecki Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Podejrzewam, ze jako jedyny wsrod tego towarzystwa paladynow czytelnik technokrata moge pokusic sie o nastepujaca interpretacje Twojej {Mini Formy) Agatko. Pierwszy poludnik znaczy 1-szy wertykal to poczatek pomiaru kata gwiezdnego (tez nie byle co), jednakowoz magnetyczny (?) poludnik to duzo wiecej niz nie byle co, a wiec tylko fajerwerki w formie super nova albo black hole przychodza mi na mysl, ktorych slowa nie sa zdolne opisac. Wedlug najtezszego umyslu, Alberta, tylko zmysly, wyobraznia albo marzenia moga siegnac gdzie rozum nie siega. Natomiast wedlug Camus podobno tylko serca maja swoje racje ktorych rozum nie zna. Bez butelki najmlodszego wina logika mija sie z rozumem, dlatego nie mam wyjscia i lacze sie w komunii swietej z Panem Bialym. Na zdrowie, po dzieciaku!
Dorota_Jabłońska Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 W kilku słowach o bezradności wobec dzielącej odległości, kiedy to pragnienie bycia widocznym z każdego miejsca na Ziemi napotyka na /wieloznaczne/ deszczułki żaluzji. Ogrom przestrzeni w miniaturze :) Pozdrawiam!
uncja Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Poproszę więcej ... Bardzo ciekawie się zapowiada ciąg dalszy za żaluzją. u/
Agata_Lebek Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Leosiu :)) Dziękuję, pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, że ma :)) Dziękuję, pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ejże Alu aż żal; Dz.Pozdr.
Agata_Lebek Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaskakująca interpretacja, jeśli przestrzeń duża to pięknie. Dziękuję Dorotku :)) Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już się kluje ;)) Podziękowania, pozdrówki.
Rekomendowane odpowiedzi