Gość Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 ... nie ma celu zaczynać od wczoraj, gdyż byłam wtedy kim innym ... /Jonathan Carroll/ nie mów mi jak bardzo i nie patrz tak na moje piersi to tylko dwoistość natury mówili, że Neron podpalił Rzym a przecież kochał piękno naprawdę niewiele was różni wiem, co mówię może lepiej napijemy się kawy i porozmawiamy o poezji nim domyślisz się że usta mam zimne i niczyje
Łukasz Michał K. Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Świetne. Pięknie zestawiłaś sens wiersza z antyczną przenośnią. To daje dodatkowy smaczek. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Dziękuję. Za "smaczek"szczególnie. Cóż, jestem łasuchem ;-) Wzajemności
Dyziek_ka Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Piękny wiersz, z tych Twoich szuflad które lubię. Choć jak zwykle przekorny ( usta są zimne gdy już nie czekają ) szczególnie "łasuchy" tak mają. Sprawiasz że znów tu zaczyna być przylulnie Pozdrawiam
Ela_Ale Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Przetarłam porannie zaspane oczy i cóż one widzą? Nareszcie, Joluś! Zawsze ocieplasz każdy atom rzeczywistości. Podpisuję się pod Dyźkiem. Bądź! I jeszcze jedno - Twoje usta nie są zimne, skoro wypowiadają gorące słowa. Są Twoje! Całuski serdeczne. E.
Gość Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szuflad kilka mam a w nich okropny bałagan. Ten wiersz wyjęłam na chybił trafił. Czyżby faktycznie trafił? ;-) Też pozdrawiam Dyźku
Gość Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, jak znam Dyźka, to gdy przeczyta Twoje słowa Eluś, obarczy mnie odpowiedzialnością za globalne ocieplenie ;-) Odcałuskowuję !
Dyziek_ka Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 I wszystko jasne, a z tym ociepleniem to jakaś bujda, Otwórz okno.
Duks Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Witaj "Larme" ;) Dwoistość natury powiadasz. No cóż, lubię taką dwoistość natury:)))))) Wracając do wiersza – przyjemnie się czytało. Pozdrawiam łobuzie;), Andrzej
Gość Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje Ty ulubione Duksiątko! Twoje "przyjemnie się czytało" - to jak komplement. A tę dwoistość ... powiadasz, że lubisz ... hihi Kto tu większy łobuziak? Buziole! Przyjacielskie oczywiście ;-)
Gość Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otworzyłam ... i prawie mnie wywiało ;-)
Duks Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje Ty ulubione Duksiątko! Twoje "przyjemnie się czytało" - to jak komplement. A tę dwoistość ... powiadasz, że lubisz ... hihi Kto tu większy łobuziak? Buziole! Przyjacielskie oczywiście ;-) Ja łobuz? No, co Ty… Z całym szacunkiem przyjaciółko moja miła, ale nie rozumiem. ;) Przecież to normalne. Gdybym tylko zauważył, że przestaję lubić taką „dwoistość natury” to od razu biegnę do lekarza. I proszę, a właściwie – i błagam o pomoc. ;))))))) Jestem hetero!!!!! :)
Gość Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje Ty ulubione Duksiątko! Twoje "przyjemnie się czytało" - to jak komplement. A tę dwoistość ... powiadasz, że lubisz ... hihi Kto tu większy łobuziak? Buziole! Przyjacielskie oczywiście ;-) Ja łobuz? No, co Ty… Z całym szacunkiem przyjaciółko moja miła, ale nie rozumiem. ;) Przecież to normalne. Gdybym tylko zauważył, że przestaję lubić taką „dwoistość natury” to od razu biegnę do lekarza. I proszę, a właściwie – i błagam o pomoc. ;))))))) Jestem hetero!!!!! :) ;-))))))) Andrzeju, tak się śmieję, że mam problem z trafieniem w klawisze! "Jestem hetero" - rozłozyło mnie na łopatki. Bo jak mam niby to rozumieć? że: - Ty jesteś hetero czyli odznaczasz się trwałym, erotycznym pociągiem do płci odmiennej ( w co nie wątpię ;-) - czy zdanie to jest raczej informacją dla mnie ( hetery ), że jesteś ? Oj, moja przepona hihi
Duks Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Teraz to i ja nieźle się ubawiłem. Jolu - ile czasu się znamy? Czy ja nazwałbym Ciebie w ten sposób? Zdecydowanie: wersja pierwsza - ta z „pociągiem”. :))))) A przepona niech pracuje, to jest dobre dla zdrowia.
Rekomendowane odpowiedzi